Thuis

Shenzhen Herofun Bio-Tech Co,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Herofun is een Professionele die Hardwareintegrator in 2012 wordt opgericht, concentreren wij ons in biometrie, veiligheid, IOT en andere aangepaste Producten.

Wij hebben een lange productenlijn die PC van de vingerafdruktablet, biometrische handbediende en Desktopterminals, Biometrische Kiezersuitrusting (BVK) behandelen, de terminals enz. van gezichtsregognizition, die globaal reeds werkend bij plaats in Huisveiligheid, Bankwezen, Openbare Veiligheid, Telcom en andere sectoren, en getest door de markt.

Herofun heeft ook ons eigen R&D-team dat ons toestaat om u de dienst binnenshuis te brengen a-aan-Z-van ontwerp aan afgewerkt product.

Wij houden van wat wij doen, aangezien al deze werken-bij-plaatsproducten waardigheid aan mensen zonder identiteitskaart brengenwinst aan onze cliënt, en het gemakkelijke beheer van de hulpoverheid geven.

 

Herofun wil een opmerkelijke naam in het biometrieecosysteem zijn.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Herofun is een Professionele die Hardwareintegrator in 2012 wordt opgericht, concentreren wij ons in biometrie, veiligheid, IOT en andere aangepaste Producten.

Shenzhen Herofun Bio-Tech Co,Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Merken : OEM ODM

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 1000000-20000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Herofun Bio-Tech Co,Ltd Certificaten China Shenzhen Herofun Bio-Tech Co,Ltd Certificaten China Shenzhen Herofun Bio-Tech Co,Ltd Certificaten China Shenzhen Herofun Bio-Tech Co,Ltd Certificaten